Corona slaat toe!

Helaas heeft het sars-CoV-2 ook bij ons toegeslagen. Al zeker tot en met 18 mei kunnen wij geen scouts activiteiten organiseren. Wij volgen samen met jullie het nieuws op de voet en laten via deze weg en onze Facebook pagina iets weten moest er iets veranderen aan deze situatie.

In de tussentijd is het belangrijk dat we allemaal samen onze verplaatsingen beperken. Dit wilt echter niet zeggen dat er niks te doen valt, integendeel!

Wij organiseren verschillende online activiteiten. Zo spreken de givers elke week online af, waar de leiding hen uitdaagt met zotte opdrachten. Ook de wouters spreken al enkele weken af. De kapoenen zullen binnenkort ook een online vergadering houden en de jonggivers spreken nu zondag ook voor de eerste keer af. Verder is er ook nog een Minecraft server (bekijk de leuke video die we gemaakt hebben) waar we ons lokaal en de omliggende wijk hebben nagebouwd! Wil je graag meer informatie over een van deze initiatieven? Stuur dan gerust een mail naar leiding@scoutsmolenbeek.be of contacteer de takken rechtstreeks via TAK@scoutsmolenbeek.be.

Tot snel en hou jullie goed!

De leiding