Beste leden

Het nieuwe jaar is ondertussen goed ingezet, en binnenkort begint ook de scouts weer! De leiding kijkt er al vast zeer hard naar uit om jullie zondag terug te verwelkomen. En zoals echte scouts gaan wij, ondanks het koude weer, niet terugdeinzen om ons ook buiten te amuseren. Vergeet daarom niet een extra trui en andere warme kledij aan te trekken.

En nog meer goed nieuws! De bestelde wafels en marsepein zijn aangekomen. Ze liggen op jullie te wachten in het lokaal en kunnen zondag meegenomen worden naar huis. Het is dan ook een goed idee om een extra zak mee te nemen om je bestelde dozen wafels en blokjes marsepein goed thuis te krijgen.

Tot zondag!

De leiding

——–

Chers membres

Nous espérons que vous avez bien commencé la nouvelle année. Bientôt aussi les scouts recommencent! Nous nous réjouissons déjà de vous revoir dimanche prochain !

Comme des vrais scouts nous n’aurons pas peur du froid et nous nous amuseront à l’extérieur… N’oubliez donc pas de mettre un pull supplémentaire et d’autres vêtements chauds.

Et d’autres bonnes nouvelles ! Les gaufres et le massepain que vous avez commandés, sont arrivés. Vous pourriez les prendre à la maison dimanche prochain. Il faudrait donc peut-être prévoir un grand sac pour prendre tous vos boîtes de gaufres et le massepain à la maison.

A dimanche !

Les moniteurs